EL CONSELL APROVA UNA DECLARACIÓ INSTITUCIONAL EN DEFENSA DEL DRET CIVIL FORAL VALENCIÀ

Rueda de prensa de la Vicepresidenta del Consell, Monica Oltra, posterior al pleno del Consell. 01/04/2016. Foto: J.A.Calahorro.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, informava en roda de premsa després de l’últim Ple del Consell de l’aprovació d’una declaració institucional en defensa de la competència exclusiva de la Generalitat sobre la conservació, el desenvolupament i la modificació del Dret Civil Foral Valencià.

Mitjançant esta declaració, s’insta al Govern d’Espanya a retirar els recursos d’inconstitucionalitat formulats contra algunes de les lleis aprovades a la Comunitat d’acord amb este, com la Llei de Règim Econòmic Matrimonial Valencià; la Llei de relacions familiars dels fills i filles els progenitors dels quals no conviuen i la Llei d’Unions de Fet Formalitzades a la Comunitat Valenciana.

Declaració Institucional Consell Dret Civil Foral

Los comentarios están cerrados.