ACTE D´AGRAIMENT

7 D´OCTUBRE: ACTE D´AGRAIMENT ALS 127 AJUNTAMENTS QUE RECOLZEN EL DRET CIVIL VALENCIA EN EL CENTRE CULTURAL BANCAIXA DEL CAP I CASAL

 

l´ASSOCIACIÓ DE JURISTES VALENCIANS, ha convocat als Alcaldes i Regidors del més de 125 Ajuntaments que recolzen el Dret Civil Valencià a l´acte previst pel pròxim 7 d´octubre, divendres, a les 19:00 hores, al Saló d’Actes del Centre Cultural Bancaixa a la Ciutat de València (carrer General Tovar, 3/ cantó Carrer del Mar).

Serà un acte solemne de agraïment a tots els pobles i ciutats ( 127 fins ara, que representen a més de 3.300.000 valencians) que han aprovat el Manifest pro- Dret Civil Valencià de l’Associació de Juristes Valencians.

L´objectiu es que esta celebració,  siga una potent manifestació de la competència en materia de dret civil, que està arreplegada en l´Estatut, i està tristament questionada per les dos sentencies del Tribunal Constitucional contra la Llei de Unions de Fet i contra la de Règim Económic Matrimonial Valencià.

L’acte, que s’inscriu dins de les celebracions cíviques del  9 d’octubre, consistirà en el lliurament d’un element commemoratiu a cada municipi, i una sèrie de parlaments breus per Alcaldesses i Alcaldes de tot el territorio valencià.

A ell estaran convidats igualment representants d’associacions, entitats i altres institucions que també han recolzat el Manifest, així com autoritats i representants de les forces polítiques i sindicals, i de la societat civil valenciana.

 Després de la cloenda se servirà un vi d’honor.

moltesgracies

 

Los comentarios están cerrados.