Subvencions per la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià

Sol·licitud d’subvencions destinades a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la realització d’actuacions relacionades amb el desenrotlllament i la difusió de l’Estatut d’Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià.

Mitjançant l’Ordre 5/2016, de 5 de juliol, de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, s’aproven les bases reguladores de la concessió de subvencions destinades a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la realització d’actuacions relacionades amb el desenvolupament i la difusió de l’Estatut d’Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià.

Transparencia_val

Fes clic açi:

http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=16098

Adjuntem un programa que s’ha d’adjuntar a la sol·licitud. Es pot realitzar d’una manera divulgativa (Opció A, unes 2 o 3 hores) o per mòduls (Opció B).

Descarregar-ho PUNXANT ACÍ  

Des de la AJV donarem tot el suport necessari.

Los comentarios están cerrados.